sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kysyvä ei tieltä eksy!

Nyt kun kevätkiireet alkavat vähitellen helpottaa, on vihdoin aikaa päivittää blogia! Koska uskon vuorovaikutukseen, haluaisin myös kuulla teidän blogissani vierailevien ehdotuksia aiheista, joista haluaisitte tietää enemmän. Ainakin aukikierron parantamiseen keskittyvää postausta on pyydetty, ja se on minulla vihdoinkin työn alla! Kannattaa siis kurkata blogiani huomenna, mikäli olet kiinnostunut parantamaan omaa aukikiertoasi. :)


Jos haluaisit kuitenkin lukea jostain muustakin aiheesta, otan enemmän kuin mielelläni vinkkejä ja ideoita vastaan! Muutenkin kehitysehdotukset ovat tervetulleita, mikäli niitä on! Haluaisitko blogiini jotain tietynlaista sisältöä? Mikä blogissani toimii ja mikä taas ei? Sana on vapaa! :)
Kuva
Ps. Huomasin joidenkin lukevan blogiani Blogilistan kautta. Olettehan tietoisia, että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6.2015 alkaen? Suosittelenkin jatkossa seuraamaan blogiani joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta. :)

6 kommenttia:

  1. En tiedä onko seuraavista aiheista jo postausta, mutta niistä olisi mukava lukea :).
    1. Pienistä roundeista, jotka tehdään ilmassa vain polvesta liikuttaen ja reisi 90 asteen kulmassa pysyen.
    2. Kärkitossuista ja mitä niillä tanssiminen edellyttää.
    3. Yliojentuvista polvista baletissa (Saako ne yliojentua vai ei ja minkä ihmeen takia niitä kuitenkin hehkutetaan?) ja nilkkojen linjoista

    Tässä muutama aihe, joka kiinnostaisi ainakin minua :). Samoin tuo aukikiertojutti kiinnostaa.

    Mun mielestä blogi on hyvä tällaisenaan, luotettava ja paljon tietoa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos ideoista, ne ovat kaikki enemmän kuin toteuttamiskelpoisia! Työstän ensin aukikierron pois alta ja tartun sitten näihin. :)

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostais tanssin ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseen liittyvät asiat esim. pääsykokeet, mitä ja miten kannattaa treenata, eri vaihtoehdoista jne. Olisi mielenkiintoista kuulla vinkkejä ja näkökulmia! Löytyisköhän siitä mitään postausaihetta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voin yrittää koostaa jonkinlaista vinkkipostausta! Valitettavasti omalla kohdallani pääsykokeista on jo aikaa, joten ihan ajantasaista tietoa minulla ei välttämättä ole!

      Poista
  4. Mua kiinnostaisi myös kärkitossuilla tanssiminen ja erityisesti näkökulmana aikuisaloittajat. Olisi kiva kuulla balettiopettajan ajatuksia siitä, miten hän arvioi aikuisoppilaan olevan valmis kärkitossuihin ja mitä erityisesti aikuisten tulisi ottaa huomioon aloitteassaan kärkityöskentelyn jne.

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi!